Naomi Campbell paljasteli catwalkilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu supermalli Naomi Campbell tunnetaan muotinäytösten ja tunnettujen miesseuralaistensa lisäksi myös varsin temperamenttisena julkkiksena. Hän onkin ollut jo useamman kerran oikeudessa pahoinpitelyistä epäiltynä.

Nyt hän on kuitenkin päässyt jälleen muotinäytöksen kiitoradalle. Naomilla oli yllään muiden muassa näyttävä osittain läpinäkyvä musta body ja lanteillaan pieni hameenpoikanen. Yläosan läpinäkyvän materiaalin ansiosta hänen rintavarustuksensa näkyi asun läpi. Katso kuvat tästä.

Viime kesänä Naomi Campbell nousi otsikoihin myös sekoiltuaan Caprilla sijaitsevalla klubilla. Ravintolassa olivat samaan aikaan juhlimassa myös Dolce & Gabbana ja latinotähti Jennifer Lopez. Naomi päätti esitellä laulunlahjojaan ja nappasi lopulta mikrofonin Lopezin kädestä ja ehti sen jälkeen raiskata useampiakin kappaleita. Lopez itse tyytyi esittämään väkinäistä hymyä esityksen aikana.