Slummin huijaustehtävä päättyi – ruokaa kehiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummilaisten tämän viikon nimeämiskilpailu on päättynyt. Tehtävän päätarkoituksena oli huijata paratiisin asukkaita luulemaan, että slummilaiset joutuvat raatamaan tehtäväalueella ilman ruokaa ja juomaa.

Tehtävänannon mukaan onnistumiseen vaatittiin myös, että joku paratiisin asukkaista luovuttaa slummin puolelle sääntöjen vastaisesti elintarvikkeita tai muita hyödykkeitä. Tässä onnistuttiinkin tänään, kun BB-Esa A kokosi nälkäänsä ja janoaan valittaville slummilaisille muhkean hedelmäkorin.

Asukkaille ei vielä kerrottu onnistuiko nimeämistehtävä vai ei. Mitä ilmeisimmin kuitenkin onnistui. Slummilaiset ovat tosin epäilleet jo parin päivän ajan, että Esa A epäilisi heidän huijaavan. Miehen on nähty myös kurkkivan paratiisin puolelta slummin makuuhuoneeseen, jossa heillä oli tarjolla ruokaa ja juomaa.