Upea Kate Beckinsale kääntää katseita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi yhdessä monista vastaavista äänestyksistä viime viikolla Esquire-lehdessä valittu näyttelijäkaunotar Kate Beckinsale on kuvattu tällä kertaa niinkin glamourissa paikassa kuin autohallissa.

Karusta ympäristöstä huolimatta Kate Beckinsale hehkui upeana mustassa asussaan ja revityissä housuissaan. Mukana reissussa oli myös Katen ystävätär sekä hänen pieni koiransa. Katso kuvat tästä.

Kate Beckinsale ei ilmeisesti itse ole kovin tyytyväinen vartaloonsa, kun hänen väitettiin pyytäneen elokuvansa tuotantotiimiä suurentamaan digitaalisesti hänen rintojaan valkokankaalle. Huhuille ei saatu koskaan vahvistusta, mutta viime vuonna hän pyysi joka tapauksessa saada käyttää sijaispeppua Whiteout-elokuvassa.