BB-Esa A hävisi tahallaan: ”En halunnut päällikkyyttä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kisattiin tänään päällikkökilpailu, jossa voiton vei BB-Sami. Sukkulaviesti-kilpailu oli hyvin fyysinen, joten se soveltui erityisesti talossa päivittäin kuntoilevalle BB-Esa A:lle. Hän ei kuitenkaan voittoa tavoitellut.

Muut asukkaat ihmettelivät ääneen sitä, ettei Esa voittanut kilpailua. Tämä oli jo toinen kerta, kun hän olisi ollut todennäköinen päällikkökilpailun voittaja. Aiemmin hän hävisi tahallaan tietokilpailun, jossa Mensan jäsen sai yllättäen vain yhden pisteen kymmenestä. Myös tällä kertaa hän tunnusti hävinneensä tahallaan. Hän suostui myös perustelemaan asian muille.

– En pidä päällikkyyttä haluttavana asiana ja pidän tärkeänä, että päällikkyys kiertää eri henkilöillä. Vedän itseni tappiin vain kun taistelen jonkun asian puolesta jonka katson olevan taistelemisen arvoinen, Esa A kertoi motiiveistaan.