BB-Esa A myönsi olevansa isoveljen kätyri

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskusteltiin tänään iltapäivällä työelämästä. Kokkolalainen karaokeisäntä BB-Sami kertoi kaavailevansa viihdealan bisnestensä laajentamista uusiin kaupunkeihin talosta ulos päästyään.

Samalla keskusteltiin myös remontoinneista ja likaisista töistä. BB-Sami tarinoi tekemistään töistä, joissa on pakko käyttää hengityssuojaimia. BB-Esa A kertoi puolestaan välttelevänsä likaisia töitä.

-Itse olen tuollaiset pölyiset työt välttänyt aika tehokkaasti. Isoveljen kanssa remontoitiin isoveljen autotalli, ja siinä oli sitten betonilattia, jota oli tarkoitus hioa vähän sileämmäksi. Isoveli kävi hakemassa sellaisen kunnon hiomakoneen, Esa A aloitti kertomaan tarinaa.

Samalla BB-Kätlin ymmärsi, että Esa oli juuri myöntänyt olevansa isoveljen kätyri. Neitokainen innostui asiasta toden teolla.

– Hah, mä tiesin että sä olet kätilö! Kätlin keskeytti jutun.

– Mikä? Esa ihmetteli.

– Ei kun kätyri! Isovelin kätyri. Jo ennestään tuttu jo, Kätlin korjasi.

– Joo, no joo, Esa totesi ja jatkoi tarinaansa keskeytyksestä välittämättä.