BB: Esa A suuttui Kätlinille

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon ainoa absolutisti BB-Esa A kyllästyi tänään toistamaan itseään kerta toisensa jälkeen. Keskustelu kääntyi iltapäivällä alkoholiin ja miehen juomattomuuteen. Saman tien Kätlin ryhtyi jälleen kerran tiedustelemaan Esalta hänen viinattomuutensa taustoja.

Mies oli kuitenkin kerrannut samat asiat Kätlinille jo niin monta kertaa, että nyt kuppi meni niin sanotusti nurin. Esa A ryhtyi kritisoimaan Kätliniä kovin sanoin, mutta vaalea virolainen yritti selitellä unohtavansa kaikki keskustelut. Selitys ei kuitenkaan Esalle riittänyt.

– Mun ilmeestä ja läsähtäneestä ryhdistä varmaan huomaa, kuinka väsynyt mä olen tähän aiheeseen. Niin no, kyllä mä ainakin yritän sen verran olla kohtelias, että kuuntelen toista. Edes sen verran, että jotain jää päähän jonka muistaa, Esa A kertoi.

Kätlin jatkoi edelleen selittelyään, mutta Esa teki kuitenkin yllättävän liikkeen ja poistui suivaantuneena paikalta jättäen Kätlinin puhumaan itsekseen.

– Jospa sitä menisi syömään jäätelöä ja lettuja… Nyt kun vielä voi, Esa mutisi ja poistui.