BB-Sami sukkuloi itsensä talopäälliköksi – Markolla ei mitään saumaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin hetki sitten tämän viikon päällikkökilpailu, jossa asukkaat ottivat toisistaan mittaa koulumaailmasta tutulla sukkulaviestillä. Kilpailun voittajaksi ja samalla talopäälliköksi tuli lopulta BB-Sami.

Kilpailuun valmistautumisen taustamusiikiksi asukkaille soitettiin Rocky-elokuvasta tuttua Eye Of The Tiger -kappaletta. Varsinaisessa kilpailussa asukkaiden tuli juosta viivalta toiselle minuutin välein nopeutuvien äänimerkkien tahdissa.

– Nopeat syövät hitaat. Kilpailette toisianne vastaan sukkulajuoksutestissä. Tehtäväalueella on kaksi viivaa. Juoksette viivalta toiselle. Äänimerkkien tahti kiihtyy minuuttien välein, ohjeessa luki.

Kilpailun voitti siis Sami. Ylipainoisella Markolla ei luonnollisestikaan ollut mitään mahdollisuuksia menestyä, ja hän putosikin kisasta odotetusti ensimmäisenä. Yllättäen myös BB-Kätlin ja BB-Minna valittelivat huonoa kuntoaan.

– Mulla on tosi huono kunto. En tiedä että vaikka mulla olis ollut parempi kuntokin niin en ehkä olis voinut vetää loppuun asti, Kätlin totesi kisan jälkeen.

– Mun pitäis kans lopettaa tupakanpoltto, Minna lisäsi.

Asukkaiden yllätykseksi slummin BB-Esa A jäi kilpailun jälkeen kuntoilemaan talon pihamaalle. Erityisesti BB-Dana ihmetteli miehen kuntoiluintoa.