Hilary Rhodan bikinikuvat vuotivat blogiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen huippumalli Hilary Rhoda on ensi vuonna mukana Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa. Perinteisesti helmikuussa julkaistavan erikoisnumeron sivuilla poseeraa lukuisia kaunottaria.

Uimapukunumeron kuvaukset on saatu jo päätökseen, ja nyt Rhonda on vuotanut kuvaussessioista ikuistettuja valokuvia blogissaan. Siten uimapukunumeroa odottavat saavat jo etukäteen maistiaisia tulevista kuvista. Nyt julkaistuissa otoksissa Rhoda nähdään bikineissä ja yläosattomissa. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Hilary Rhoda nousi mallimaailman tähdeksi poseerattuaan Vogue-lehden kannessa vuonna 2007 ja sen jälkeen Estee Lauderin mainoskasvona vuonna 2008. Rakettimaisen nousun mallimaailman kärkinimien joukkoon tehnyt kaunotar oli mukana Sports Illustrated -lehden vuoden 2009 uimapukunumerossa lukuisten muiden huippumallien kanssa.