Johanna Tukiainen ongelmissa Yhdysvalloissa – rahat vietiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on parhaillaan Miamissa, jossa hän työstää uutta musiikkiaan. Nyt hän on paljastanut blogissaan joutuneensa varsin epäonnisten tapahtumien kohteeksi.

Ensin hän sai autovuokraamosta auton, jonka tankki oli tyhjä. Hän ei huomannut asiaa ennen kuin auto pysähtyi Miamissa keskelle moottoritietä bensan loputtua. Lopulta ohikulkija antoi Tuksulle kyydin lähimmälle huoltoasemalle.

Vastoinkäymiset eivät kuitenkaan loppuneet tähän, sillä Tantra-yökerhossa juhliessaan Tukiaiselta varastettiin arvokas käsilaukku, jossa olivat hänen lompakkonsa, luottokorttinsa, ajokorttinsa ja auton avaimet.

– Eilen ajoin Tantra-yökerhoon Washington Avenuelle. En voi uskoa mitä tapahtui. Joku kundi tuli myymään minulle kukkia baaritiskillä. Kysyessäni niiden hintaa joku varasti Louis Vuittonin käsilaukkuni. Olin ostanut sen St. Tropezista 1.600 eurolla, Tuksu kirjoittaa blogissaan.

Kyseessä ei siis ollut ryöstö, vaan varkaus. Käsilaukkunsa menettämisen takia Johanna Tukiainen on nyt jumissa Miamissa, koska hän ei ollut vielä ostanut lentolippua kotiin.

– Nyt minulla ei ole edes dollaria! En voi edes tilata taksia päästäkseni hotelliin. Poliisi tulee tänne huomenna ja minun täytyy keskustella heidän kanssaan. Miami on cool paikka, mutta ilman rahaa täällä ei voi tehdä mitään.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Tuksu joutuu rikollisten uhriksi, sillä vuonna 2004 joku varasti Tuksun auton kadulta Miamissa.