Voiko tämä olla suosittu Idol-voittaja Kelly Clarkson?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lesbohuhujen kourissa vielä keväällä painiskellut American Idol -ohjelman voittaja Kelly Clarkson väitti vielä kesällä, että huhut hänen lesboudestaan ovat perättömiä. Nyt hänen uusi lookinsa kertoo kuitenkin jotain aivan muuta.

– Lesbohuhut eivät ole auttaneet minua seurustelurintamalla. Minä pidän miehistä. Olen erittäin imarreltu, kun tytöt tulevat iskemään minua, mutta en pidä tytöistä siinä mielessä. Pidän pojista, Kelly Clarkson valitteli kesällä Hollywood Gossipille.

Photoshopilla Self-lehden kuviin taannoin ”laihtunut” 27-vuotias supertähti on nyt kuitenkin ikuistettu uudessa tyylissään, joka suorastaan huutaa tähden olevan lesbon stereotypia. Katso kuvat tästä. Uusi look aiheuttaa kysymyksiä, vaikka mitään virallista vahvistusta hänen seksuaalisuudestaan ei olekaan vielä annettu.