BB-Ason karvat saivat kyytiä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa taiteeseen keskittynyt, mutta muuten perin tavanomainen päivä sai iltapäivällä jälleen yllättävän käänteen, kun talon asukkaita siirrettiin uuden talopäällikön toimesta slummin ja paratiisin välillä.

Pian jaon jälkeen talopäällikkö BB-Sami pääsi työn touhuun myös muuten, kun hän ryhtyi ajelemaan partakoneella Ason selkäkarvoja. Suurehko urakka ei edennyt kovin nopeasti, sillä ajettavaa riitti ja samalla Aso valitteli myös kipua.

– Kipu kasvattaa, Sami totesi ja jatkoi ajamistaan.

– Pakko oli oikeesti. Mua alko ärsyttää ne niin paljon, Aso perusteli operaatiota Sampolle.

Operaation jälkeen karvoituksestaan muutenkin hyvin huolta pitävä Aso suuntasi peilin eteen ihastelemaan tuoreimman ajelun tuloksia. Tämän jälkeen vuorossa oli hiusten laittaminen iltakuntoon. Pian Sami huomasi miehen touhut ja tuli leikkimään kampaajaa auttaen Ason kuontalonsa laittamisessa.