Danalle tekeillä makea synttäriyllätys – yllätys pilalla?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Dana on suunnannut jo nukkumaan, joten muut asukkaat työstävät hänelle parhaillaan yllätyksenä syntymäpäiväkakkua. Kätlin vastasi kakkupohjan tekemisestä, mutta sen teossa käytetty äänekäs vatkain taisi kuitenkin herättää juhlakalun.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että syntymäpäiväkakku ei tule Danalle aivan täytenä yllätyksenä. Myös Kätlin oli käynyt katsastamassa neitokaisen tilanteen ja totesi ettei synttärisankari välttämättä nuku. Tämä ei kuitenkaan muita asukkaita haittaa, sillä ajatus on tässäkin yllätyksessä tärkein.

Kakkutiimin toinen jäsen on Kätlinin lisäksi BB-Toni. Dana on syntynyt 10. lokakuuta, joten hän viettää syntymäpäiviä huomenna lauantaina. Asukkaat suunnittelevat ojentavansa kakun hänelle aamulla railakkaan synttärilaulun säestyksellä.