Heidi Klumin vauvamasu on valtava

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Heidi Klum joutui kevään ja kesän aikana useaan otteeseen muotisuunnittelija Karl Lagerfeldin sivallusten kohteeksi, kun suunnittelija totesi supermallin olevan esimerkiksi lihava ja ettei edes Claudia Schiffer tunne häntä.

Lagerfeldin lapselliset sivallukset tuomittiin nopeasti julkisuudessa kateellisen panetteluksi. Tämän jälkeen Heidi Klum on kyllä lihonut, mutta aivan luonnollisista syistä. Hän odottaa nimittäin perheenlisäystä aviomiehelleen, poptähti Sealille. Keskiviikkona hänet nähtiin sairaalassa, mutta synnytyshuhut osoittautuivat tällä kertaa vääriksi. Tuoreet kuvat osoittavat kuitenkin, että supermallin vauvamasu on valtavan kokoinen. Katso kuvat tästä.

Forbes-lehden tilastojen mukaan Heidi Klum on ollut jo vuosia maailman parhaiten palkattuja supermalleja. Viime vuonna Klum oli 16 miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman toiseksi eniten tienannut supermalli. Claudia Schiffer ei mahtunut edes kymmenen eniten tienanneen listalle.

Beverly Hillsissä nykyisin asuvan 35-vuotiaan Heidi Klumin aviomies on poptähti Seal. Pariskunnalla on kolme lasta. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Hänen esikoissinglensä Wonderland julkaistiin toissa vuonna. Lisäksi hän oli taannoin mukana ääninäyttelijänä James Bond -aiheisessa pelissä ja juonsi Huippumalli haussa -ohjelman Saksan versiota.