Johanna Tukiainen haukkuu siskonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on parhaillaan Yhdysvalloissa, jossa hän muiden muassa työstää uutta englanninkielistä musiikkia. Nyt hän kertoo Seiskan blogissaan saaneensa kaksi lippua Playboy-lehden maineikkaisiin Halloween-juhliin.

Samalla Tuksu mietiskelee kirjoituksessaan kumman siskonsa hän ottaisi seuralaisekseen, Julian vai Jasminan. Heistä parikymppinen Jasmina saa yllättävän kylmäkiskoista kommenttia isosiskoltaan.

– Ajattelin ensin lähteä juhliin yhdessä pikkusiskoni Jasminan kanssa. Se ei kuitenkaan ole hyvä idea. Jasmina on ihan liian lapsellinen, enkä edes usko että häntä kiinnostaa kyseiset juhlat. Sanotaan nyt vain korrektisti näin, että toinen siskoni Julia oli huomattavasti kypsempi 18-vuotiaana kuin Jasmina on 2-kymppisenä, isosisko kirjoittaa blogissaan.

Sivallukset eivät jää vielä tähän, vaan Johanna Tukiainen jatkaa pikkusiskonsa kritisoimista.

– Olen käsittänyt että kolmas siskomme Jasmina yrittää tietyllä tavalla kopioida minua ja Juliaa, mutta ei onnistu siinä kauhean hyvin. Tottakai silikonirinnat voi kuka tahansa ottaa ja hiustenpidennys kaunistaa aina, mutta kyseessä on enemmän sisäinen asenne ja mentaliteetti joka on se joka merkitsee.