BB-Dana: ”Taloon tänään uusia naisia”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tänään syntymäpäiväänsä viettävä BB-Dana sai herättyään kaksi lahjaksi kaksi kakkua. Hänellä on kuitenkin tunne, että hänen syntymäpäivänään talossa tulee tapahtumaan vielä paljon suurempiakin juttuja.

Dana on nimittäin vakuuttunut, että taloon saadaan tänään uusia asukkaita. Hän myös veikkasi samalla, että uuden asukit ovat naisia. Ennustuksen paikkansapitänyys selviää vasta myöhemmin tänään. Muut ihmettelivät naisen veikkausta, koska lauantaina ei ole vielä tullut uusia asukkaita. Dana kuitenkin puolustautui toteamalla, että Justiina saapui perjantaina.

Hetki sitten myös BB-Sami ja BB-Aso keskustelivat mahdollisten uusien naisten tulosta taloon. Molempien mielessä oli aikuisten petileikit.

– Jos tänne tulis oikeesti muutama tosi hyvännäköinen kissa. Jotain semmoisia oikeasti seksikkäitä ettei niinku… Sanotaan viisi kuusi Minnan ja Justiinan näköisiä niiku hyviä, jotka niinku heittää härskimpääkin läppää, Sami toivoi.