BB-Danan yllättävä valinta: kondomeja!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eletään parhaillaan rauhallista iltapäivää. Paratiisin puolella asustava Dana viettää tänään 22-vuotissyntymäpäiväänsä, joten talossa on iloinen tunnelma.

Muut paratiisin asukkaat tekivät viime yönä naiselle yllätykseksi kakun, jonka he tarjoilivat aamiaisen kera Danalle sänkyyn aamun koitettua. Aamupäivällä paratiisin puolen asukkaat pääsivät vihdoin varastohuoneeseen täydentämään ruokavarastojaan.

Vasta noussut syntymäpäiväsankari Danakin juoksi makuuhuoneesta varastohuoneeseen ja halaili Tonia suuri hymy naamallaan. Muiden asukkaiden valitessa mukaanotettavia ruoka-aineksia, huomasi Dana yllättäen huoneen ylähyllyllä olleet kondomit.

– Tuolla on kortsuja! Dana huudahti houmatessaan kondomipurkin.

Kätlin huomautti ehkäisyvälineiden olleen jo kauan varastohuoneen hyllyllä. BB-Sami kehoitti naista ottamaan kondomeja ja ojensi auttavaisesti Danalle ylähyllyllä olleen purkin.

– No, jos puhaltaa, Dana virkkoi virne naamallaan viitaten kondomien sopivan hyvin ilmapalloiksi.

Dana otti koko purkillisen kondomeja mukaansa varastohuoneesta, joten paratiisin puolen asukkaille ei ainakaan ehkäisyvälineistä tule puutetta. Syntymäpäivien kunniaksi saattaa talossa olla illalla luvassa myös railakasta juhlintaa, mikäli Big Brother heltyy antamaan asukkaille alkoholipitoista juotavaa.

Tällöin myös kondomeille saattaa löytyä parempaa käyttöä, sillä samalla puolella talossa pitkään asuneet Dana ja Toni ovat viime aikoina lähentyneet toisiaan. Pari on nukkunut jo monta yötä lähekkäin toisiaan halaillen, joten talossa saattaa olla syntymässä uusi lemmenpari.