Sophie Reade seikkaili alusvaatteisillaan kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian viimeisimmän Big Brother -tuotantokauden äskettäin voittanut Sophie Reade nousi ohjelman aikana Britannian seuratuimpien glamour-mallien joukkoon. Siten ei ole ihme, että parhaillaan brittilehdet suorastaan pursulevat kuvia hänen 30GG-kokoisista rinnoistaan.

Nyt Sophie Reade on poseerannut yllättäen alusvaatteissa keskellä vilkasta ostoskatua. Tarkoituksena oli markkinoida hänen uuden Ann Summers -liikkeen avajaisia. Povipommilla oli yllään ainoastaan hänen omaan mallistoonsa kuuluvat alusvaatteet. Katso kuvat tästä.

20-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Saatuaan tietää pääsevänsä mukaan realityohjelmaan Sophie hankki itselleen aikaisempien 30FF-kokoisten rintojensa tilalle huomattavasti suuremman 30GG-kokoisen rintavarustuksen vain muutamaa viikkoa ennen tuotantokauden alkamista.