Christina Aguileran paita olikin läpinäkyvä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Christina Aguilera on viettänyt viime aikoina musiikillisesti hienoista hiljaiseloa, mutta julkkisjuhlissa häntä on silti voitu ihastella lukuisia kertoja. Nyt hänet on ikuistettu Los Angelesin Venice Beachilla.

Tuoreimmissa kuvissa Xtina nähdään yhtä tyyliteltynä kuin aina. Hänen ohut musta paitansa on kuitenkin tehnyt tepposet, sillä se on julkkiskaunottarien nykytrendin mukaisesti läpinäkyvä ainakin salamavaloissa. Tästä syystä tälläkin kertaa paita paljasti sen alle kätkeytyvät salat, mutta kaikeksi onneksi Christina Aguilera oli pukenut paidan alle  rintaliivit. Katso kuvat tästä.

Viime kesänä Christinasta levisi verkkoon tahattomalta vaikuttanut paljastuskuvien sarja, mutta pian selvisi, että kyseessä olikin photoshopattu kuvakooste. Todellisuudessa osa kuvista ei ole alunperin ollut paljastuskuvia, vaan poptähden vaatteet oli saatu läpinäkyviksi digitaalisella kuvankäsittelyllä.