Floppisarjan tähti Mischa Barton jätti Hollywoodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin mielenterveydellisten ongelmiensa takia hoidossakin ollut näyttelijä Mischa Barton suuntasi suoraan hoidostaan Los Angelesista New Yorkiin uuden televisiosarjansa kuvauksiin. Pian suunnitelmat menivät kuitenkin uusiksi.

Ashton Kutcherin tuottaman The Beautiful Life -sarjan ensimmäisen tuotantokauden kuvausten oli määrä olla ohi puolessa vuodessa, joten Mischa ja monet muut tähdet vuokrasivat asunnot siksi aikaa. Sarja kuitenkin floppasi todella rajusti sillä seurauksella, että sen esittäminen lopetettiin jo kahden jakson jälkeen.

Taannoin Mischa valitti koko jutun tulevan hänelle todella kalliiksi, mutta nyt on jo toinen ääni kellossa. Hän on nimittäin päättänyt karistaa Los Angelesin ja Hollywoodin tomut jaloistaan ja jäädä asumaan New Yorkiin.

– Vartuin täällä, joten täällä on paljon minulle rakkaita asioita. Läheisimmät ystäväni ovat täällä. Tämä on hauska kaupunki viettää aikaa. Minulla on paljon uusia projekteja, jollaisia olen aina halunnut tehdä, Mischa Barton kertoi New York Post -lehdelle.