BB-Dana ja Kätlin rikkoivat sääntöjä – puhuivat venäjää

Big Brother · Stara.fi

Aamupalan jälkeen Big Brother -talossa BB-Dana ja BB-Kätlin löysivät yhteisen kielen, sillä molemmat osaavat jonkin verran venäjää. He ryhtyivät toistelemaan ensin vain yksittäisiä sanoja, mutta pian mukaan tuli lauseita.

Lopulta neitokaiset puhuivat jo enemmän venäjää kuin suomea, vaikka Big Brother -talon säännöissä on kielletty ulkomaisten kielten käyttäminen. Kätlinin perässä kuin hai laivaa tänään kulkenut BB-Toni ehtikin jo ilmoittaa, että naiset rikkovat sääntöjä.

Tonin varoittelut kaikuivat kuitenkin kuin kuuroille korville, sillä kielikeskustelusta innostuneet Dana ja Kätlin jatkoivat venäjän puhumista. Lopulta Isoveli joutui kuuluttamaan naisten rikkovan sääntöjä. Asukkaille on tällä viikolla tulossa joka tapauksessa rangaistus viikonlopun ruokavarkauden takia.