BB-kauden törkein slummivierailu käynnissä

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Big Brother -talossa BB-Kätlin sai tämänpäiväisen nimeämiskilpailun voittonsa palkinnoksi sviittiyön valitsemansa henkilön kanssa. Hän valitsi kumppanikseen Danan, koska halusi tutustua tähän paremmin.

Nuoret naiset ovat keskustelleet sviitissä perinteiseen naistyyliin varsin vapaasti asioista laidasta laitaan. Keskusteluissa on tehty myös paljastuksia muiden muassa ulostustarpeista, päihteistä ja miesasioista. Kätlin ja Dana eivät kuitenkaan tiedä, että kaikki heidän keskustelunsa kuuluvat äänentoiston kautta alakerran asukkaille.

Tyttöjen keskenään puhumat asiat eivät varmastikaan ole kaikkien korville tarkoitettua keskustelua, joten alakerran asukkaiden korviin kantautuu myös heille kuulumattomia asioita. Tuotannon päätös antaa muille asukkaille mahdollisuus salakuunnella tyttöjä ei välttämättä ole tyylikkäin mahdollinen.

Esimerkiksi Kätlin kommentoi sviitiin päästyään suhdettaan Samiin, ja samaan aikaan Sami kuunteli neitokaisen avautumista alhaalla. Asukkaat kuuntelivat keskustelua innokkaasti, ja ainoastaan Aso esitti olevansa salakuuntelua vastaan.

– Mennäänkö nukkumaan? BB-Aso kysyi muka kyllästyneenä.

– Kyllä tästä vielä jotain tulee. Pian tulee yksi hyvä kohtaus, Sami vitsaili.

– Hei, tää on suora lähetys, Aso korjasi.

Lopulta paratiisilaiset keksivät jekuttaa sviitissä asuvia tyttöjä, ja Sampo huusi alakerrasta kaipaavansa Danaa. Tämän jälkeen asukkaat kuuntelivat miten Dana reagoi huutoon. Samaan aikaan Kätlin kutsuttiin kuitenkin päiväkirjahuoneeseen.