BB-Dana nähdään valkokankaalla uutuuselokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Dana on ilmoittanut jo ohjelman hakutilaisuudessa olevansa näyttelijä. Nyt siitä saadaan myös konkreettista näyttöä, kun Dana nähdään miniroolissa uudessa suomalaiselokuvassa.

Dana vilahtaa pikaisesti Toni Laineen ohjaaman Pihalla-elokuvan kauppakohtauksessa. Hänet nähdään jonottamassa naispääosaa esittävän Sibel Kekillin roolihahmon takana tämän pudottaessa kukkaronsa lattialle.

Pääosin Tampereella kuvatun Pihalla-elokuvan muina tähtinä nähdään Mikko Leppilampi ja Teemu Palosaari. Leffa saa Suomen ensi-iltansa 23. lokakuuta. Elokuva on siinä mielessä poikkeuksellinen suomalaiselokuva, että siinä puhutaan pääasiassa saksaa ja englantia. Myös pääosan esittäjä on saksalainen.