BB: Danan ja Ragnarin alastonkuva IRC-Galleriassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talosta taannoin häädetty BB-Ragnar on aktivoitunut häätönsä jälkeen myös verkossa. Nyt hän on esimerkiksi julkaissut IRC-Gallerian profiilissaan uusia kuvia, joista eräässä hänet nähdään samassa kuvassa Danan kanssa.

Kuva ei ole kuitenkaan mikään aivan tavallinen perusotos, vaan siinä sekä Ragnar että Dana nähdään alastomana suihkussa. Tällä kertaa intiimejä ruumiinosia ei kuitenkaan näy, mutta molempien alastomuus ei jää silti epäselväksi. Katso kuva tästä.

Kuvatekstiksi Raksu on kirjoittanut ”Yhteinen suihkuhetki :D”. Kuvan yhteydessä Ragnarin muilta käyttäjiltä saamat kommentit ovat olleet pääasiassa negatiivisia, ja moni kommentoija on todennut, ettei Dana ole välttämättä kovin mielissään alastonkuvansa levittämisestä verkkoon.

Kyseinen otos ei ole kuitenkaan ainoa Ragnarin julkaisema BB-kuva, sillä mukana on kymmeniä muitakin kuvia, jotka löytyvät esimerkiksi tästä. Joukossa on muiden muassa suutelukuva BB-Minnan kanssa ja miehen omia suihkukuvia BB-talosta.