Johanna Tukiainen mukaan Playboy-juhliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla luottokorttinsa, ajokorttinsa ja muita papereitaan käsilaukkunsa varkauden yhteydessä menettänyt kohublondi Johanna Tukiainen on jälleen kirjoittanut kuulumisiaan blogissaan. Parhaillaan hän odottaa kovasti Los Angelesissa Halloweenin kunniaksi järjestettäviä Playboy-juhlia.

Kirjoituksensa mukaan parhaillaan uutta musiikkiaan viimeistelevä Johanna Tukiainen asustelee tällä hetkellä rakennuksessa, jossa asuu runsaasti malleja ja viihdealan työläisiä, sekä missejä ja Playboy-kaunottaria. Tuksun mukaan entinen Miss Venäjä ja Playboy-lehden Playmate Maria Smirnova asuu myös samassa talossa.

Tuksu puffaa blogissaan myös naapuriaan Liz Harlowia, joka on laulava mallityttö. Hänen musiikkiaan voi kuunnella tästä. Edellä mainittuihin Playboy-juhliin Tukiainen kertoo suuntaavansa siskonsa Julian kanssa. Neitokaiset ovat käyneet kerran aiemminkin juhlimassa Hugh Hefnerin maineikkaassa kartanossa.