Paris Hilton voitti arvostetun realitypalkinnon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton on todellinen realitytähti, sillä hän nousi alunperinkin tähdeksi silloisen poikaystävänsä verkkoon vuotaman kotipornovideonsa ansiosta. Sittemmin hän on työstänyt useita realitysarjoja, kuten seikkaillut ympäri Yhdysvaltoja silloisen ystävänsä Nicole Richien kanssa.

Nykyisin Paris Hilton tekee moneen maahan Paris Hilton My New BFF -ohjelmaa, jossa hänelle etsitään uutta parasta ystävää. Vielä ystävää ei ole maailmalta löytynyt, mutta ohjelmat ovat olleet muuten todellisia menestyksiä. Siitä tuoreimpana näyttönä Paris Hilton sai eilen arvostelun Reality Innovator Award -palkinnon FOX-kanavan palkintogaalassa.

Fox Reality Channel Really Awards -tapahtumassa ruodittiin ja palkittiin nimensä mukaisesti juuri realityohjelmia. Hiltonia kehuttiin erityisesti uusien konseptien kehityksestä ja toteuttamisesta. Taannoin Paris väitti vain näyttelevänsä tyhmää blondia, ja olevansa todellisuudessa piinkova bisnesnainen. Tällainen palkinto on omiaan tukemaan neitokaisen lausuntoa.