BB-Dana näytteli elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissapäivänä kuinka Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Dana on mukana uudessa kotimaisessa Pihalla-elokuvassa. Hänet nähdään avustajana kauppakohtauksessa. Nyt Stara on saanut haltuunsa kuvan kyseisestä kohtauksesta.

Dana vilahtaa pikaisesti Toni Laineen ohjaaman Pihalla-elokuvan kauppakohtauksessa. Hänet nähdään jonottamassa naispääosaa esittävän Sibel Kekillin roolihahmon takana tämän pudottaessa kukkaronsa lattialle.

Pääosin Tampereella kuvatun Pihalla-elokuvan muina tähtinä nähdään Mikko Leppilampi ja Teemu Palosaari. Leffa saa Suomen ensi-iltansa 23. lokakuuta. Elokuva on siinä mielessä poikkeuksellinen suomalaiselokuva, että siinä puhutaan pääasiassa saksaa ja englantia. Myös pääosan esittäjä on saksalainen.

BB-Dana Pihalla-elokuvassa