Supertähtien muotisuunnittelija kuoli traagisesti tulipalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monia supertähtiä julkkisjuhlien punaisille matoille vaatettanut englantilainen muotisuunnittelija Catherine Hickman on kuollut. Hän menehtyi Etelä-Lontoossa sattuneessa tulipalossa vain 31-vuotiaana.

Camberwellin alueella sattuneessa asuintalon palossa menehtyi yhteensä kuusi ihmistä. Traagisen onnettomuuden jälkeen Britanniassa on noussut vilkas keskustelu ennen Toista maailmansotaa rakennettujen asuintalojen vaarallisuudesta tulipaloissa.

Palon jälkeen selvisi, että onnettomuudessa menehtyneiden joukossa oli myös Notting Hillin alueella suosittua muotiliikettä pitänyt Hickman, joka asiakkaisiin lukeutuivat monien muiden julkkistähtien ohella myös esimerkiksi poptähti Kylie Minogue, superjulkkis Paris Hilton ja huippumalli Claudia Schiffer.