Keanu Reeves isyystestissä: Negatiivinen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalaisnäyttelijä Keanu Reeves on yksi niistä julkkismiehistä, jotka ovat viime aikoina joutuneet naisten esittämien isyysväitteiden kohteeksi. Taannoin Jude Law todettiin isyystestissä lapsen isäksi, mutta Keanu Reeves sai puolestaan puhtaat paperit.

46-vuotias kanadalainen Karen Sala esitti julkisuudessa syytöksiä, joiden mukaan hän olisi harrastanut seksiä Reevesin kanssa ja että Hollywood-tähti olisi myös hänen lapsensa isä. Näyttelijä kiisti koskaan edes tavanneensa koko naista, ja hän suostui lopulta myös isyystestiin, TMZ uutisoi. Nyt DNA-testit ovat osoittaneet, että Keanu ei ole naisen lapsen isä.

Tapaus on siinä mielessä poikkeuksellinen, että Salalla on neljä lasta, jotka ovat kaikki jo täysi-ikäisiä. Nainen vaati Reevesiä maksamaan elatusmaksua 150.000 dollaria kuukaudessa takautuvasti vuodesta 1998 saakka. Lisäksi hän vaati miljoonien edestä muita korvauksia.