Halle Berryn rinnat eivät mahtuneet toppiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Halle Berry on rankattu useita kertoja maailman seksikkäimpien naisten listalle. Vuosi sitten perheenlisäystä saanut supertähti on nyt karistanut raskaudesta kertyneet ylimääräiset kilot.

The Soloist -elokuvan ensi-iltajuhlissa Halle Berry poseerasi taannoin yllättävän solakkana. Tähti on siis jälleen huippukunnossa ja valmiina uusiin haasteisiin elokuvamaailmassa. Nyt supertähti on kuvattu Keep A Child Alive -gaalaillassa, johon hän oli sonnustautunut pienenpieneen toppiin. Se ei kuitenkaan onnistunut peittämään kovinkaan tehokkaasti suosikkitähden rintavarustusta. Katso kuvat tästä.

Taukoa näyttelemisestä parhaillaan pitävän tähden viimeisin työ on viime vuoden lopulla kuvattu elokuva Frankie And Alice, jonka kuvauksissa Berry myös paljastali vahingossa. Kesän aikana hänet kuvattiin myös poseeraamassa hiekkarannalla oman nimikkotuoksunsa mainoksissa.