Fame-elokuva sai vauhdikkaan startin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkitun Fame-menestyselokuvan uusi versio sai ensi-iltansa Suomessa perjantaina, ja elokuva keräsi erinomaisesti yleisöä. Viikonloppuna leffan näki elokuvateattereissa lähes 16.000 katsojaa ja kaikkiaan avausviikonlopun jälkeen kasassa on jo 17.652 katsojaa.

2000-luvun Famessa seurataan alkuperäistarinan tapaan neljän vuoden ajan lahjakkaiden tanssijoiden, laulajien, näyttelijöiden ja taiteilijoiden elämää ja opintoja esittävien taiteiden lukiossa New Yorkissa. Monipuolisen oppilaitoksen luovassa ilmapiirissä taustaltaan erilaiset oppilaat saavat tilaisuuden toteuttaa unelmansa ja tavoitella tähteyttä.

Lue elokuvan arvostelu tästä.

Elokuvan on ohjannut Kevin Tancharoen, joka tunnetaan eritoten työskentelystään ohjaajana, tuottajana ja koreografina musiikkimaailman megatähtien projekteissa.