Beyonce liian seksikäs Malesiaan – keikka peruttiin taas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisat länsimaiset naistähdet ovat joutuneet viime vuosina ongelmiin Malesian keikkojensa osalta. Vahvasti islamilaisessa maassa esiintyjien tulee nimittäin peittää itsensä kaulasta nilkkoihin, mikä tuottaa monille kaunottarille ongelmia.

Tuorein tapaus on Beyonce Knowles, joka on jo kertaalleen ehtinyt perua esiintymisensä maassa. Viime kuussa hän kuitenkin ilmoitti suostuneensa ehtoihin ja nousevansa lavalle Bukit Jalil -areenalla Kuala Lumpurissa 25. lokakuuta osana I Am… -maailmankiertuettaan.

Nyt tämäkin keikka on kuitenkin peruttu, koska uskontoaktiivit ovat nousseet barrikadeille konsertin takia. Paikallisten islamiestien mukaan Beyoncen esiintyminen voisi aiheuttaa moraalista rappiota. Samat tahot saivat peruutettua supertähden esiintymisen myös vuonna 2007.

Beyoncen lisäksi keikkansa ovat joutuneet viime aikoina perumaan muiden muassa Pussycat Dolls. Gwen Stefani ja Rihanna suostuivat puolestaan peittämään itsensä esiintyäkseen maassa.