Shakiran hurja tiimalasivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Shakira julkaisee näinä päivinä uuden She Wolf -albuminsa ympäri maailmaa. Samalla neitokainen on nähty aikaisempaa enemmän edustamassa myös julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Viihdelehdissä päästään siten ihastelemaan hänen upeaa vartaloaan.

Musiikkilinjaansa popimmaksi ja tyyliään seksikkäämmäksi parin vuoden taukonsa aikana vaihtanut latinokaunotar on nyt kuvattu New Yorkissa sijaitsevan Whitney-museon gaalajuhlassa. Hän oli pukeutunut näyttävään tummaan metallinhohtoiseen iltapukuun, joka korosti myös hänen uskomattoman kapeaa vyötäröään. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Shakira paljasti käyttäneensä opiskeluaikanaan Los Angelesin UCLA-yliopistossa sekä valeasua että valenimeä pysyäkseen tuntemattomana taviksena. Kaiken lisäksi hän kertoi yrittäneensä pukeutua mieheksi, mitä onkin vaikea uskoa kaunottaren uusia kuvia katsellessa.