Kanye Westin väitettiin kuolleen auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin aikakaudella maailmalla pyörii selvästi aikaisempaa enemmän hurjia huhuja. Tuorein perätön huhu väittää, että hiphop-tähti Kanye West olisi kuollut. Amerikkalainen TMZ-julkaisu on nyt yrittänyt selvitellä huhujen taustaa, mutta julkaisu on saanut ainoastaan selville, että niissä ei ole mitään perää.

Kahden luksusauton väitettiin kolaroineen viime yönä Los Angelesissa, ja Kanyen väitettiin saaneen onnettomuudessa surmansa. Huhut levisivät kulovalkean tavoin sekä Facebookissa että Twitterissä. Kanye West on kuitenkin kunnossa. Tähän Kanye West voisi itse todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”

Jotkut seikat viittaavat, että koko tempauksen tarkoituksena oli levittää tietokoneiden haittaohjelmia traagisen huhun varjolla. Viikonloppuna samaa temppua hyödynnettiin myös kohua aiheuttaneen Pallopojan tapauksessa, kun netin käyttäjiä yritetään saada ohjattua huhujen perässä viruksia ja muita haittaohjelmia sisältäville verkkosivustoille.