BB-Aso avautui pelottavasta suhteestaan Sarannaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Aso avautui eilen illalla Tonille hänen suhteestaan taloon sunnuntaina tulleeseen Sarannaan. Mies on erittäin hämillään siitä, että tumma kaunotar muistuttaa pelottavan paljon hänen entistä tyttöystäväänsä. Aso väläytti jopa rakastumisen mahdollisuutta.

– Kun toi tyttö on tullut tänne niin mä oon ihan outo. Saranna on niin pelottava. Se on niin samannäköinen kuin mun exä. Sanoin yhtenä päivänä Samille, että sen käytös… ja se niinku puhuu, sen naama ja vartalo. Kaikki on ihan samanlaista, Aso kertoi.

– Mulla on sama. Ja sillä on vielä samat harrastukset, Toni komppasi.

– En oo kysynyt sen harrastuksia mutta kummiskin mä nään vaan sen, ihan niinku se kävelee mun edessä ja mun silmien edessä se tekee kaikki silleen. En mä osaa selittää, mut mä oon mennyt ihan sekaisin sen kanssa. Ja eilen sen takia mä näin painajaisia. V**un outo fiilis. Ihan niinku rakastunut uudelleen, kun ei saa unta millään eikä pysty syödä, Aso jatkoi.