Shokkipaljastus Täydelliset naiset -sarjasta! Lost-sarja kummittelee?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja muualla maailmassa supersuosioon nousseen Täydelliset naiset -televisiosarjan tulevista käänteistä on nyt tehty kohupaljastus, kun Yhdysvalloissa ryhdytään pian esittämään sarjan kuudennen tuotantokauden jaksoja. Tämä artikkeli sisältää siis juonipaljastuksen.

Sarjan luoja Marc Cherry on nyt paljastanut, että kuudennen kauden alkajaisiksi sarjassa tullaan näkemään kohtalokas lento-onnettomuus, jossa useita sarjan roolihahmoja kuolee. Hänen vihjeidensä mukaan lentokone saattaa pudota sarjan keskipisteenä olevalle Wisteria Lanelle, joka tulee tuhoutumaan onnettomuudessa pahasti.

– Se on tuotantokauden ensimmäisen puoliskon keskeinen tapahtuma, joka vaikuttaa kaikkien elämään, Marc Cherry kertoi Variety-lehdelle.

Kuolevien roolihahmojen joukossa on myös ainakin yksi keskeinen hahmo. Huhujen mukaan kadulle murskautuvan lentokoneen lentoyhtiö olisi Oceanic Airlines, eli sama fiktiivinen lentoyhtiö, jonka koneella oli Lost-televisiosarjassa keskeinen rooli.

– Yritämme etsiä aikaisempaa enemmän hauskoja ristiinlinkityksiä sarjojen välillä, ja tästä saimme idean liittää Täydellisten naisten lentokone Oceaniciin, nimetön lähde paljasti.