BB-Aso: ”Hörpyn takia hävittiin 50.000 euroa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat yllätetiin jälleen häätöäänestyksen tiimoilta, sillä siihen mukaan äänestettujen Sampon ja Markon lisäksi Isoveli passitti sääntörikkomuksen takia häätöäänestykseen myös Ason, Tonin ja Samin.

Näin ollen kaikki paratiisin miehet ovat nyt häätöäänestyksessä. Sääntöjä rikkonut kolmikko oli nauttinut sääntöjen vastaisesti muiden alkoholijuomia, vaikka se oli varta vasten kielletty. Näin ollen liian kova jano vei heidät häätöäänestykseen. Aso ei ollut käänteestä mielissään.

– V**tu, ajattele sitten jälkeenpäin kun miettii, että yhden hörpyn takia hävittiin 50.000 euroa, Aso manasi naureskellen.

– Joku meistä häviää, Sami totesi.

– Ei siis niin hän se menee. Ei sitä voi aatella tuolleen, että jos niinku nyt tippuu niin tietää ettei olis ollut minkäänlaisia saumoja voittaa koko hommaa. Ei minkäänlaisia. En mie ajattele tuolleen. Mie ajattelen, että ookoo, Toni totesi.

– Mut tää on vaan sanonta, että vois sanoo sitten jälkeenpäin, Aso lievensi kantaansa.