Lauri Tähkä & Elonkerjuu myi tuplaplatinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen uusi Tänään ei huomista murehdita -albumi on tähän mennessä ylivoimaisesti Suomen myydyin albumi kuluvana vuonna.

Yli 60.000 kappaleen myyntiin ei ole ylittänyt vielä mikään muu levy tämän vuoden aikana ja yhtyettä voidaan siten huoletta kutsua Suomen suosituimmaksi artistiksi. Syyskuussa julkaistu uusi albumi viihtyi listaykkösenä peräti kolme viikkoa putkeen.

– Tuplaplatinan kunniaksi mennähän ostamahan seuraavalta hualtoasemalta uus kaasusisälämmitin ”pikkumustahan” ettei tarvi olla koko porukan nenät jääs ja vetää aamutuimihin mammavainaan raappahousuja, rasoja, tumppuja ja villoja kahtehen kertahan päällensä. Nyt alkaa keikkabussin lämpötila kohoamahan plussan pualelle. Nöyrä kiitos siitä, yhtye kiittää fanejaan.

– Juorahan TUPLAKUITTIPLATINA-juhulan kunniaksi mustikkamunkkikaffit ja piretähän kisa, kuka pystyy syömähän sokerimunkin nuolematta huulia. Voittaja pääsöö omakustannematkalle Ahavenanmaalle ja taakaasi. KIIITOS KOKO BÄNDIN PUALESTA! Toivotteloopi Lauri.