Hollywoodin kuumat Taylor-teinitähdet treffeillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin nuoren polven kuumimpiin nimiin tällä hetkellä lukeutuvat näyttelijäkomistus Taylor Lautner ja country-laulaja Taylor Swift on bongattu yhdessä. Teinitähdet nähtiin nauttimassa toistensa seurasta sunnuntaina.

17-vuotias Lautner ja 19-vuotias Swift olivat People.com -lehden mukaan yhdessä seuraamassa jääkiekko-ottelua Staples Centerissä, Los Angelesissa. Ottelussa olivat vastakkain Los Angeles Kings ja Columbus Blue Jackets. Vierekkäin ottelua katsoneet supertähdet eivät olleet aivan sattumalta vierekkäisillä paikoilla.

Lehden saamien tietojen mukaan Taylor Swift oli nimittäin passittanut autonkuljettajansa hakemaan Lautnerin lentokentältä hieman ennen peliä. Lisäksi pelin jälkeen teinipari nähtiin edelleen yhdessä maineikkaan Beverly Hills -hotellin aulassa. Taylorit viettävät nykyisin paljon aikaa yhdessä, sillä molemmat näyttelevät Valentine’s Day -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa helmikuussa 2010.