Kuvankaunis 22-vuotias BB-Cathy Manilasta Suomeen?

Big Brother · Stara.fi

Suomessa ja Filippiineillä mietitään parhaillaan kuumeisesti ketkä asukkaat ovat mukana maiden välisessä asukasvaihdossa. Mahdollisten lähtijöiden on määrä selvitä tänään. Filippiineiltä Suomeen on mahdollisesti muutamassa todellinen BB-kaunotar, joka saanee täkäläisten miesten puntit tutisemaan.

Filippiinien Pinoy Big Brother -ohjelman keskustelupalstalla ei ole vielä tietoa sikäläisen muuttajan kohdemaasta. Muuttajan veikataan kuitenkin olevan 22-vuotias sinkkunainen BB-Cathy, oikealta nimeltään Catherine Remperas. Hän on syntyisin Zamboangasta, mutta asuu nykyisin Boholissa. Katso kuvat tästä: kuva 1, kuva 2, kuva 3 ja kuva 4.

BB-Cathy pitää vanhemmista miehistä, sillä edellinen miesystävä oli häntä 16-vuotta vanhempi. Syntymäpäiväänsä aiemmin tässä kuussa juhlinut kuvankaunis brunette pitää kalaruoasta ja fanittaa näyttelijöistä Megan Foxia, Angelina Joliea ja Shia LeBeoufia. Musiikkipuolella hänen idoleitaan ovat Lady Gaga, Paramore ja Avril Lavigne. Hänen koulutuksensa vastannee Suomessa lähihoitajaa.