BB-Kätlin jätti Suomen: ”Se lähti viidakkoon!”

Big Brother · Stara.fi

Tänä aamuna käynnistyi Suomen ja Filippiinien välinen asukasvaihto, kun BB-Kätlin kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Samaan aikaan muut asukkaat käskettiin ulos. Kätlin ilmaisi halunsa olla mukana vaihdossa, joten operaatio käynnistyi välittömästi.

Pian tämän jälkeen tavaransa pakannut vaaleaverikkö poistui talosta ja aloitti matkansa kohti Manilaa, jossa on Pinoy Big Brother -ohjelman seitsemännellä tuotantokaudella peräti kaksi BB-taloa. Vielä ei ole varmuutta kumpaan taloon hän tulee muuttamaan ja kuka sieltä suuntaa Suomeen. Yksi epäilyistä on kuvankaunis 22-vuotias BB-Cathy, josta kerroimme aiemmin tänään.

Suomen BB-talon epävirallinen ennustaja BB-Toni arvasi jälleen oikein toteamalla, että Kätlin lähtee aamulennolla toisen maan BB-taloon. BB-Dana veikkasi maan hieman pieleen veikatessaan Brasiliaa. Hän yhdisti viidakkobileet Kätlinin kohdemaahan ja osuikin siinä aika lähelle. Kätlin oli jättänyt talvitakkinsa taloon kuin vinkiksi kohteestaan.

– Niin, viidakkobileet ja aamulento, onhan se varma, Dana totesi vielä.