Pitihän se arvata: Johanna Tukiainen perui puheensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen nähtiin viime kesänä livekeikoilla kolme kertaa. Hän esitti Lööppijulkkis-esikoissinglensä toistaiseksi viimeisen kerran Stara Jetset Party -tapahtumassa Tammerfesteillä. Pian tämän jälkeen hän ilmoitti ettei tule enää koskaan esittämään kohukappalettaan.

Akuutti rahapula on kuitenkin ajanut Tuksun pyörtämään puheensa, sillä hän on ryhtynyt uudelleen markkinoimaan laulukeikkojaan. Johanna Tukiainen on edelleen Miamissa levyttämässä englanninkielistä kappalettaan, mutta hän ilmoittaa nyt blogissaan esittävänsä keikoillaan jatkossa myös paljon puhutun Lööppijulkkis-kappaleensa.

– Toisin kuin aiemmin mediassa ilmoitin, voin edelleen esittää Tuija Järvisen laatimaa Lööppijulkkis-kappaletta. Minulle on valmisteilla täällä Miamissa nyt myos uusi englanninkielinen kappale, joka on todella upea ja ammattitaidolla tehty! Laulukeikkojani voin tehdä Suomessa marraskuun alusta lähtien jolloin palaan kotimaahani, Tukiainen kirjoittaa.

Samalla Tuksu kertoo, että hänen uusi englanninkielinen kappaleensa on Paris Hilton -tyylinen menevä tanssibiisi.