BB-Aso nolona: ”Kaksisataa seksikumppania oli vitsi”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat odottavat parhaillaan jännittyneinä illan suoran lähetyksen tapahtumia. Monet heistä aavistavat, että jotain merkittävää on tulossa Kätlinin yllättävään poistumiseen liittyen.

Aiemmin tänään BB-Iida järjesti Asolle ristikuulustelun tämän naisseikkailuista. Vaalea chat-juontaja aloitti tiedustelemalla Ason aikaisempien tyttöystävien ulkonäköä ja siitä olivatko nämä olleet Sarannan näköisiä. Ason myöntäessä Iida kysyi olisiko Saranna Ason tyyppiä.

– En mä osaa sanoa, mä ihastun tyyppiin, mut ei mulla ole ollut vaaleahiuksisia naisia koskaan, vaikka ei siinä mitään sellaista ole. Ehkä joskus, kun lähes täältä, mut ei vain ole ollut, Aso vastasi.

Tämän jälkeen Aso paljasti ettei ole koskaan ollut vaaleahiuksisen naisen kanssa. Aiemmin hän on kertonut asukkaille harrastaneensa seksiä peräti 200 naisen kanssa. Tästä syystä Iida kertoi uskovansa, että naisten joukossa olisi myös hänen tuttujaan. Aso joutui kuitenkin tunnustamaan liioitelleensa puheissaan.

– Ei niitä niin paljon, kunhan nyt vaan, se on vähän vitsi, mies mutisi nolona.