BB-Cathy esittelee maailmalle tyhjää Helsinkiä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman kaukainen vieras BB-Cathy saapui tänä aamuna Filippiineiltä Helsinki-Vantaan lentokentälle. Hän saapui Suomeen Finnairin lennolla Bangkokista kello 6.30 aamulla, kuten viihdelehti Stara eilen uutisoi.

Tämän päivän Pinoy Big Brother -ohjelman lähetyksessä filippiiniläiset saivat nähdä kuinka heidän BB-asukkaansa astelee ulos lentokentän terminaalista. Merkillepantavaa tilanteessa oli, että kentällä ei näkynyt ketään muita. Samassa ohjelmassa nähtiin myös Cathyn terveiset maanmiehilleen.

Tämä tervehdys oli kuvattu varhain tänä aamuna Helsingin keskustassa. Ankean harmaissa kuvissa näkyy Cathyn lisäksi ainoastaan yksi taustalla tien yli kipittävä ihminen. Videolla BB-Cathy ihmettelee Suomen kylmyyttä, mutta perustelee ihmisten puuttumista pyhäpäivällä. Katso video tästä.