BB-Cathy: ”Aso näyttää seksikkäältä ja onnelliselta”

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -asukkaat totaalisesti hurmannut filippiiniläinen mallikaunotar BB-Cathy on yllättänyt monin tavoin. Esimerkiksi ohjelman suomalainen tuotantotiimi yllättyi hänen puheliaisuudestaan.

Hänen oma tuotantotiiminsä kertoi jo aiemmin neitokaisen kuunnelleen pitkällä lentomatkallaan kielikurssia. Oppi onkin mennyt todella hyvin perille, sillä Cathy osasi heti lukuisia suomalaisia sanoja ja lyhyitä lauseita.

– Moi, kiitos, tervetuloa, minä puhun suomea, Tarja Halonen, minä tiedän, minä en tiedä, nätti, käymälä, vessa, Cathy toisteli ensimmäisen illan keskusteluissaan saaden monet aplodit osaamisellaan.

Hän löysi myös uusien asuinkumppaneidensa nimistä mielenkiintoisia merkityksiä Filippiineillä puhuttavalla tagalogin kielellä.

– Aso tarkoittaa tagalogin kielellä koiraa ja Sampo tarkoittaa numero kymmentä. Kaikki filippiiniläiset naiset saavat suudelmia Tapanilta. Aso näyttää seksikkäältä ja onnelliselta. Toni on ollut kovin hiljainen siitä saakka kun tulin. Hän näyttää kyllä hyvältä, Cathy kertoi.

– Te suomalaiset olette hyvin koulutettuja ja teknisesti edelläkävijöitä. Teillä on myös ilmakitaran MM-kilpailut. Miten se oikein tapahtuu? Hän lisäsi pian.