BB-Cathy rikkoi sääntöjä – pyysi nöyrästi anteeksi

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -taloon eilen Filippiineiltä saapunut BB-Cathy, eli Catherine Remperas, aloitti oman BB-kautensa Manilassa vasta reilut neljä viikkoa sitten. Hän on siis ollut eristyksissä merkittävästi lyhyemmän ajan kuin suomalaiset asukkaat.

Parhaillaan käynnissä olevissa ”bileissä” tuli hetki sitten puhe myös musiikkimaailman tapahtumista. BB-Cathy alkoi kertoa asukkaille MTV-gaalassa tapahtuneesta välikohtauksesta, jossa Kanye West nolasi itsensä sekoilemalla lavalla kun teinitähti Taylor Swift sai palkinnon parhaasta musiikkivideosta.

Tapaus sattui kuitenkin 13. syyskuuta, eli Suomen Big Brother -kauden alkamisen jälkeen. Tästä syystä Isoveli nuhteli kuulutuksella Cathya, kun hänen tarinansa oli vasta pääsemässä alkuun. Filippiiniläinen mallikaunotar pyysi nöyrästi anteeksi vahinkoaan ja totesi ettei hän tiennyt koska asukkaat olivat taloon muuttaneet.