Kanye West törkeä moka – sekoili palkintogaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurena egoistina tunnettu amerikkalainen hiphop-artisti Kanye West on sekoillut palkintogaaloissa useaan otteeseen. Tuoreessa muistissa on esimerkiksi tapaus, jossa hän suuttui jäätyään kokonaan ilman palkintoa. Eilen hän mokasi törkeästi MTV Video Music Awards -gaalassa.

Country-musiikkia laulava supersuosittu teinitähti Taylor Swift palkittiin parhaasta naisartistin musiikkivideosta. Yllättynyt nuori tähti koki kuitenkin toisenkin yllätyksen, kun lavalla ollut Kanye West riisti häneltä tylysti mikrofonin kesken kiitospuheen. Hiphop-tähti oli suivaantunut siitä, ettei hänen ystävänsä Beyonce voittanut pystiä.

– Olen onnellinen puolestasi. Annan sinun pian jatkaa loppuun, mutta Beyoncen video oli yksi historian parhaista! Yksi historian parhaista! Kanye mesosi lavalla yleisön tyrmistyessä hänen röyhkeydestään.

Televisiolähetyksen ohjaaja otti kuviin myös Beyoncen, joka oli muiden tavoin tyrmistynyt. Myös tylysti keskeytetty Taylor Swift oli järkyttynyt, eikä halunnut enää jatkaa keskeytynyttä kiitospuhettaan. Neitokainen kertoi myöhemmin E! Online -julkaisulle olleensa innoissaan, että Kanye West oli lavalla, mutta muuttaneensa pian mielensä.

Kanye West yritti myöhemmin pyytää törkeää sekoiluaan anteeksi blogissaan.

– Haluan pyytää anteeksi Taylorilta ja hänen äidiltään. Keskustelin hänen äitinsä kanssa pian sen jälkeen, ja hän sanoi minulle mitä oma äitinikin olisi sanonut. Pyydän anteeksi myös faneiltani, jotka petin. Ja pyydän anteeksi myös MTV:ltä, Kanye kirjoitti.