Rihanna todellisena hottiskissana Halloween-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Rihanna oli lähes kaikkien muiden kynnelle kykenevien julkkistähtien tavoin pukeutunut naamiaisasuun viime viikonlopun Halloween-juhlissa. Barbadoslainen r&b-laulaja oli päättänyt sonnustautua juhlan kunniaksi kissaksi.

Juhlaseurana Rihannalla oli hiphop-tähti Ice T:n jättirintainen vaimo Coco, joka näyttää kuvien perusteella pukeutuneen pornotähdeksi. Tätä epäilyä tukee myös se, että hän poseerasi illan aikana kuvaajille sutenööriksi pukeutuneen miehen kanssa. Rihanna oli kuitenkin astetta tyylikkäämpi häntineen päivineen. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Nicole “Coco” Austin on julkkistyrkky, joka on yrittänyt saada nimeään viihdelehtiin muiden muassa julkaisemalla itse omia alastonkuviaan internetissä. Hän aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.