BB-Cathyn unelma toteutui – vihdoinkin lunta!

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa vietettiin hetki sitten elokuvailtaa. Elokuvan päätyttyä asukkaita odotti ulkona iloinen yllätys, kun BB-talon pihamaalle oli alkanut sataa lunta. Filippiiniläinen vaihtoasukas Cathy sai kauan odottamansa elämyksen, sillä nainen ei ollut koskaan aikaisemmin nähnyt lunta livenä.

– Onko siellä lunta? Cathy kyseli, kun asukkaat toivat naiselle pihalta tekemänsä lumipallon.

Pihalle mentyään Cathy alkoi heti muotoilla lumesta lumipalloja ja heitellä niitä muita asukkaita kohti kuin vanha tekijä. Nainen kertoi Stephanialle lapsuudenaikaisen unelmansa olleen nähdä lunta. Nyt unelma oli vihdoin toteutunut.

– Kiitos Suomi! nainen huuteli hyppiessään BB-talon pihamaalla lumisateen yhä yltyessä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat