Johanna Tukiainen: ”Tämä on sinkkujen paratiisi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa pitkään asustanut ja monenlaisiin kommelluksiin joutunut Johanna Tukiainen on saanut viimein valmiiksi uuden englanninkielisen kappaleensa. Tuksu paljasti tänään blogissaan, että biisin nimi on Some Day.

Viime viikolla Johanna Tukiainen perui puheensa, joiden mukaan hän ei enää koskaan esittäisi suomenkielistä esikoissingleään julkisesti. Hän lupautui nimittäin esittämään keikoillaan englanninkielisen kappaleensa lisäksi myös viime kesänä kovasti kohua aiheuttaneen Lööppijulkkis-biisin. Blogissaan hän hehkutti kovasti Miamia sinkkujen paratiisina.

– Täytyy kyllä sanoa samaa mitä Julia totesi jo useita vuosia sitten, että tämä Miami on sinkkujen paratiisi! Täällä on ihan uskomaton meno koko ajan, tapahtumia, ravintoloita, taidenäyttelyitä, erilaisia privaattijuhlia sekä päivällä että illalla… Täällä ei ole mitään merkitystä mikä viikonpäivä on, Tukiainen kirjoittaa.

Tukiainen kertoi myös palaavansa lähiaikoina Suomeen pikkujoulukeikkojaan varten.