”Beyoncen show on räävitön seksijuhla!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Berniilissä järjestetyssä MTV Europe Music -palkintogaalassa hyvin menestynyt r&b-tähti Beyonce Knowles on joutunut silmätikuksi monissa muslimimaissa. Malesiassa hänen konserttinsa on peruutettu jo pariinkin otteeseen, ja nyt kovaa kädenvääntöä on käyty Egyptissä.

Sikäläiset islamistiryhmät ovat nimittäin kutsuneet Beyoncen seksikästä esiintymistä räävittömäksi seksijuhlaksi, joka on vakava uhka maan sosiaaliselle rauhalle ja vakaudelle sekä rohkaisee sopimattomaan käytökseen.

Beyoncen on määrä esiintyä muslimienemmistöisessä maassa tänä viikonloppuna, mutta kiihkouskovaiset ovat vedonneet hallitukseen konsertin peruuttamiseksi. Hallitus on saanut Muslim Brotherhood -ryhmältä kovaa kritiikkiä, koska viranomaiset ovat sallineet konsertin järjestämisen, The Mirror uutisoi. Konsertin järjestäjät ovat kuitenkin puolustautuneet toteamalla, etteivät kaikki muslimit pidä Beyoncen esitystä lainkaan räävittömänä.